Kayak a la Costa Brava – Catalunya

DCIM100MEDIA

La Costa Brava és una de les costes més increíbles d’Espanya amb penyasegats, coves i petites cales. Lamentablement, la costa Brava també és una de les zones turístiques més colapsades a l’estiu. Poder accedir a famoses platges i cales, o poder gaudir d’un dinar a un restaurant es converteix en un malson!

Aquest és el motiu per el qual la gent que viu o fa temporada a la Costa Brava i té un vaixell, navega per mar per poder accedir cales aïllades. Nosaltres vem tenir l’oportunitat de fer-ho aixó també aquest estiu (gràcies tieta!)

FILE0393.JPG

Però això només era una excepció, i normalment s’ha de caminar per un parell d’hores per poder arribar a alguna cala (preciosa!) que ja està ocupada per algú que s’ha llevat més d’hora que tú 😦

Així que nosaltres recomanem fer servir kayaks per gaudir de la Costa Brava! Prepara un picnic i ves a llogar el teu kayak. És la manera de fer esport mentre descobreixes com la terra i el mar es fusionen en un tot.

El paddle surf també està de moda per aquest tipus d’aventures, però és més lent i no tens tan de temps per visitar coves i cales, fer un bany, snorkeling, i seguir amb la teva aventura.

FILE0509.JPG

El millor de fer kayak és arrivar a una caleta on ni tan sols els vaixells poden arrivar, com aquesta caleta que vam visitar aprop de Palamos. El kayak es la millor solucio per poder descobrir tots els racons de la Costa Brava i gaudir de la seva bellesa natural.

VIGILA A L’AIGUA! Les zones rocoses de la Costa Brava estan plenes d’eriços i a l’estiu pots trobar meduses (que tot i ser petites et poden fer passar un parell d’hores dolentes)

Alguns links per lloguer, tours i cursos:

Deixa un comentari